Personvernerklæring Kunder

GDPR_Personvernerklæring_2

Personvernerklæringen gjelder for Astrup AS og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse eller kjøps- og servicehistorikk.

Astrup AS registrerer ikke sensitive personopplysninger.

Personvernerklæring Astrup AS

1) Innledning
Denne personvernerklæringen gjelder for Astrup og forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Astrup AS, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven §19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd). Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, men vil i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b bestå av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med den registrerte eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c.

2) Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse eller kjøpshistorikk. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er administrerende direktør som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

3) Hva slags opplysninger samler vi inn?
For å kunne levere så gode produkter og tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv oppgir til oss
Når du registrerer deg på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, for eksempel ved henvendelser til våre salgskontorer. Informasjonen du oppgir kan også tilegnes ved hjelp av oppslagstjenester, kjøpshistorikk eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi kan samle informasjon om:

i) Din enhet og internett-tilkobling:
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi kan også samle også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler (cookies) og unike identifikasjonsfiler.

ii) Bruk av tjenestene eller kjøp:
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene, samt hva du eventuelt har handlet.

iii) Informasjon om posisjon:
Vi kan registrere din geografiske posisjon når du bruker våre tjenester, eller handler fra våre regionale salgskontorer gjennom data fra kjøp du gjør.

c) Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta informasjon om deg fra offentlige kilder, og fra tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, underleverandører, betalings- og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper og søkemotortjenester.

d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler (cookies) og annen data som senere kan leses av oss.

4) Hva brukes opplysningene til?
Vi bruker personopplysninger til følgende formål:
a) For å sende deg informasjon pålagt av myndigheter eller knyttet til sikkerhet.
Vi bruker personopplysninger for å sende deg lovpålagt informasjon.
b) For å levere og forbedre tjenestene våre.
Vi bruker personopplysninger for å levere relevante produkter og tjenester til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider.
c) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring.
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.
d) For å utarbeide rapporter og forstå markedstrender
Vi utarbeider interne rapporter og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger dersom du ønsker, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

5) Deling av opplysninger
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskap, med unntak av til våre leverandører og samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres anledning til å bruke opplysningene. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det er mistanke om lovbrudd.

6) Overføring av personopplysninger til utlandet
a) Innenfor EU/ EØS: Personopplysningene dine kan overføres til utlandet. Overføring av personopplysninger innenfor EU/EØS-området kan fritt skje i henhold til gjeldende personvernlovgivning.
b) Utenfor EU/ EØS: Dersom vi overfører personopplysninger utenfor EU/EØS-området, vil vi forsikre oss om at overføringen skjer i samsvar med gjeldende lovgivning. Dette innebærer at vi vil innhente samtykke fra deg til å gjennomføre overføringen, eller anvende andre mekanismer for å foreta en lovlig overføring.

7) Administrering av personopplysninger
Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss på astrup@astrup.no. Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette. Du har rett til å be om innsyn i personopplysningene i henhold til personopplysningsloven § 18 og GDPR art. 15. Du har også rett til å få behandlingen begrenset i visse tilfeller i henhold til GDPR art 18.

Ved spørsmål vedrørende dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på astrup@astrup.no.

8) Sletting av persondata
Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, uten sporbarhet, så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre disse.
Du kan henvende deg angående dette og oppheve ditt kundeforhold via e-post til astrup@astrup.no

9) Sikring av persondata
Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

10) Særlig om markedsføring i e-post og SMS
Vi vil bare sende slik markedsføring dersom du har gitt oss et samtykke til dette. Vi kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende relevant innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer via e-post, telefon, SMS, post/brev og sosiale medier. Dine persondata kan også benyttes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldingsfunksjonen i mottatt epost/SMS-melding.

11) Endringer av personvernerklæringen
Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

12) Rett til å klage
Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav d.

13) Kontaktinformasjon
Behandlingsansvarlig i Astrup AS er Innkjøps og Økonomidirektør Walther J. Hilsen. Epost: wjh@astrup.no Telefon: +47 92 89 11 78.
Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på astrup@astrup.no.

Oppdatert: 22.05.2018

25. mai 2018 trådte den nye europeiske personvernforordningen, The General Data Protection Regulation (GDPR), i kraft. Forordningen kommer til å implementeres i alle lokale personvernlover i hele EU og EØS-området. Den vil gjelde for alle selskaper som selger til- og lagrer personlig informasjon om europeiske statsborgere, inkludert selskaper på andre kontinenter. Den gir innbyggere i EU og EØS større kontroll over sine egne personopplysninger og sikrer at informasjonen beskyttes i hele Europa.

Les mer

Salgskontor Oslo

Astrup_Oslo_fasade

Astrup AS, Oslo
Haavard Martinsens vei 34, N-0978 Oslo
Postboks 8 Haugenstua, N-0915 Oslo

Telefon: 22 79 15 00
Kart og veibeskrivelse

Kontaktpersoner

Lisbet Lundby
Teamleder Kundeservice
E-post: lh@astrup.no
Telefon: +47 93 20 23 15
Grethe Jensen
Salgskonsulent
E-post: gj@astrup.no
Telefon: 93 20 58 14
Herman Engelschiøn
Salgskonsulent
E-post: hen@astrup.no
Telefon: 93 09 74 75
Heidi Sørensen
Salgsansvarlig Oslo
E-post: hs@astrup.no
Telefon: 93 08 95 34
Paul Tjærnås
Salgsansvarlig Oslo
E-post: pt@astrup.no
Telefon: 40 64 85 95
Steinar Øi
Salgsansvarlig Oslo
E-post: ste@astrup.no
Telefon: 40 76 06 10
Mads Vestad
Regionssjef Sør- og Østlandet
E-post: mev@astrup.no
Telefon: 90 86 16 77

Salgskontor Bergen

Astrup_Bergen_kontakt oss

Astrup AS, Bergen
Leirvikflaten 3, N-5179 Godvik
Postboks 2434 Drotningsvik, N-5828 Bergen

Telefon: 55 50 61 80
Kart og veibeskrivelse

Kontaktpersoner

Carl Ove Strømmen
Key Account Manager
E-post: cos@astrup.no
Telefon: 92 43 44 26
Ørjan Lindøe
Regionsjef Bergen
E-post: oli@astrup.no
Telefon: 93 20 28 23
Christian Mobergslien
Salgsansvarlig Bergen
E-post: cmo@astrup.no
Telefon: 41 10 72 19
Kirsten Johnsen
Salgskonsulent Stavanger
E-post: kjo@astrup.no
Telefon: 40 44 18 46

Produktavdeling Rustfritt & Spesialstål

Haavard Martinsens vei 34, N-0978 Oslo
Postboks 8 Haugenstua, N-0915 Oslo

Telefon: 92 67 96 19
Kart og veibeskrivelse

Kontaktpersoner

Lena Sandum
Markedskonsulent Rustfritt
E-post: ls@astrup.no
Telefon: 93 20 43 11
Lene Noreng
Produktsjef Rustfritt
E-post: ln@astrup.no
Telefon: 93 26 38 57
Erik Harald Øian
Produktsjef Spesialstål
E-post: eho@astrup.no
Telefon: 48 19 42 42
Thrane Holmebakken
Produktsjef
E-post: tho@astrup.no
Telefon: 93 09 49 43
Helge Lundby
Markedssjef Rustfritt & Spesialstål
E-post: hl@astrup.no
Telefon: 91 87 69 81

Produktavdeling Plast

Haavard Martinsens vei 34, N-0978 Oslo
Postboks 8 Haugenstua, N-0915 Oslo

Telefon: 92 67 96 18
E-post: plast@astrup.no
Kart og veibeskrivelse

Kontaktpersoner

Jon Harstad
Trainee Produktsjef
E-post: jha@astrup.no
Telefon: 47 66 88 63
Kai Remen
Markedskonsulent Plast
E-post: kr@astrup.no
Telefon: 93 20 36 40
Ellen Vethe Holmerud
Produktsjef Teknisk Plast
E-post: evh@astrup.no
Telefon: 95 17 33 81
Morten Kaalstad
Produktsjef Plast
E-post: mk@astrup.no
Telefon: 47 45 56 58
Birger Eidskrem
Markedssjef Plast
E-post: emb@astrup.no
Telefon: 90 68 22 38
Martin Schiander
Plast bearbeiding
E-post: ms@astrup.no
Telefon: 92 61 08 36
Fax: 22 79 16 81

Produktavdeling Aluminium

Haavard Martinsens vei 34, N-0978 Oslo
Postboks 8 Haugenstua, N-0915 Oslo

Telefon: 92 67 96 15
Kart og veibeskrivelse

Kontaktpersoner

Bente Lura
Markedskonsulent Aluminium
E-post: bl@astrup.no
Telefon: 93 20 61 27
Ola T. Berntsen
Produktsjef Aluminium Profiler
E-post: otb@astrup.no
Telefon: 91 81 36 19
Wincent S. Landsverk
Produktsjef Aluminium Plater
E-post: wsl@astrup.no
Telefon: 90 69 37 87
Per Langseth
Markedssjef Aluminium
E-post: pl@astrup.no
Telefon: 91 81 36 17
Martin A Johansen
Trainee Aluminium
E-post: maj@astrup.no
Telefon: 93 03 86 67

Produktavdeling Bygg & Metaller

Haavard Martinsens vei 34, N-0978 Oslo
Postboks 8 Haugenstua, N-0915 Oslo

Telefon: 92 67 96 25
Kart og veibeskrivelse

Kontaktpersoner

Janne Lauten
Markedskonsulent Metall
E-post: jla@astrup.no
Telefon: 93 20 55 91
Gro Anita Kjuul
Produktsjef Aluminiumsystemer
E-post: gak@astrup.no
Telefon: 40 60 33 81
Stian Steinlein
Produktsjef Metaller
E-post: sst@astrup.no
Telefon: 92 07 25 58
Per Erik Rønningen
Markedssjef Bygg & Metall
E-post: per@astrup.no
Telefon: 90 73 42 32

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her